Och nej...jag heter varken Emmy eller Klara irl xDD

måndag 7 november 2011

LÄNGESEN!

HEEJJ!
Nu varre längesen jag skrev, nu när ja logga in nyss hade jag fått 6 st kommentarer, alla fick godkännas ^^ Azzå, jag skriver ju aldrig här, jag har ju en annan icke-Panfublogg. Den har ju många av er hört talas om och sett. På den bloggen skriver jag om min vardag, foton jag tagit och så. jag är väldigt nöjd med den.

När det gäller Panfu, så loggar jag in ungefär varje dag, men jag är ogp där nu. Och jag spelar nästan aldrig Msp längre, tråkigt. Och Chobots har stängts ner...heh bara säger det. Testa själva och se att det nt funkar. :P

Jag tror många av er blir glada av att jag skriver detta :) Det kanske blir ngt inlägg lite då och då, men nt alls så ofta. Ni kan ju istället kolla min vardagsblogg, om ni vill höra mer från mig :D

http://www.cornetii.blogg.se/

...heter den ^^
Och så har jag lite viktiga saker att säga om den: För ett tag sen, så raderade jag alla gamla inlägg på den, jag ville börja om helt på nytt. Så ni vet bara. Sen dess har jag nt skrivit överflöd med inlägg, men väldigt många iaf.

SES DÄÄR! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna, men bara snälla kommentarer för annars godkänns dom inte av mig. Tack för att ni kommenterar! En sak till: Ni vet den dära saken som det står Välj profil på, klicka på den och välj Namn/Webbadress och skriv in erat namn och webbadress/blogg om ni har någon.

//Emmy_10