Och nej...jag heter varken Emmy eller Klara irl xDD

lördag 1 januari 2011

Sorry, Gott nytt år! & kanske inte skriver så ofta...

Hej!
Förlåt att jag inte skrivit sen juldagen, men jag har funderat på att lägga ner bloggen och så, men istället så kanske jag skriver lite då och då, samma sak med Panfu, är inne där kanke lite då och då (sorry Master...) Skulle egentligen bara säga det :)

Men igår var det ju nyårsafton :D Nytt år, nya...eeh, nya...äh glöm det xD Nytt år, helt enkelt! :) Vi firade nyår såhär ungefär: En kompis och hans familj (han är yngre än mig) kom hit till oss och åt middag och så. Jag och ...... hade jättekul, vi gjorde till och med en film när vi stojjade :P Dom vuxna satt mest vid bordet hela tiden efter middan och babblade xD Sen när filmen var klar, visade vi den för dom andra :) Den är bra :D Sen vid 12 tiden, gick vi ut och kollade på fyrverkerier och skjöt upp egna :) Men ungefär så var det. Det var allt. Kom ihåg: Jag kanske inte skriver och är inne i Panfu så ofta.

Emmy_10 ♥ ♦ ♣ ♠ ♫ ♪

2 kommentarer:

  1. Nej! Lägg inte ner bloggen!! Den är jättefin!!
    p.s. jag märkte NU att du hade länkat mej! Men tack :D
    //Anzy

    SvaraRadera
  2. Kolla in min nya VANLIGA blogg www.esseys.blogg.se ;)<3

    SvaraRadera

Kommentera gärna, men bara snälla kommentarer för annars godkänns dom inte av mig. Tack för att ni kommenterar! En sak till: Ni vet den dära saken som det står Välj profil på, klicka på den och välj Namn/Webbadress och skriv in erat namn och webbadress/blogg om ni har någon.

//Emmy_10