Och nej...jag heter varken Emmy eller Klara irl xDD

lördag 25 december 2010

мєяяу cняιѕтмαѕ! :)

Hej!
Igår var det julafton, och jag tänkte berätta om våra julklappar och så :) På kvällen när vi öppnade paket fick jag en rosa kamera, en till Selena Gomez CD:

...en Hannah Montana Forever CD:

...Hello Kitty pyjamas, vita T-shirts och en svart tröja, en bok, Idol CD:n...och mycket mer! :) På morgonen fick vi barn ett var sitt paket, jag och min yngsta kusin fick en var sin Zhu Zhu hamster, några kanske tycker dom är kanske...fåniga eller nåt xD, men dom är faktiskt supersöta :D :) Ungefär såhär ser min ut:

Och min kusins var grå :) (min yngsta kusin är en tjej, iaf igår ;) )

...och så fick jag ett paket som det stog sådär på:

"God Jul
till .....
från MAX & ELLA"

...mamma skojjade med mig xD Det var till och med mammas stil som hon skriver med...Men i det paketet var det en lavalampa, det hade jag önskat mig! :)

I år hade vi en tomte, för mina kusiners skull alltså ;), hihi :) Egentligen var det min pappa xD Det låg jättemånga paket under granen när han lmnat alla säckarna :O

Men det kanske var allt... Det var en JÄTTEROLIG julafton här iaf :) Hur var eran julafton? Berätta gärna i kommentarerna eller i Cboxen :)4 kommentarer:

 1. hehe jag och min brorsa liten asså fick tre st en guldhamster en grå en vit och jag har en svart vit som du.jag tog guldhamstern min brorsa ville ha den först men jag fick den så han tog den gråa så vi delar på den vita meno

  SvaraRadera
 2. Jag fick också Idol-CD:n. :)

  //cken

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Du kommer väl på överaskningsfesten för Emely?

  Läs om tid och plats på www.pandakul.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. fick också en chu chu pets fast min är rosa

  SvaraRadera

Kommentera gärna, men bara snälla kommentarer för annars godkänns dom inte av mig. Tack för att ni kommenterar! En sak till: Ni vet den dära saken som det står Välj profil på, klicka på den och välj Namn/Webbadress och skriv in erat namn och webbadress/blogg om ni har någon.

//Emmy_10