Och nej...jag heter varken Emmy eller Klara irl xDD

lördag 11 december 2010

IDOLVINNAREN!!!!

Hej!
JAY VANN IDOL!!!!!!! xD xD xD xD Jag tycker om Minnah också, men Jay är liiiiiite bättre ändå :D Här är en bild på mig och Alexander2000 xD

Hehe, Alex säger "JAY VANN!!!" och den andra är jag :P HAHA ROLIG BILD HAHA! :P Haha xD

Jay sjunger vinnarlåten:
Älskar den :D Jag me! :) Här är när Minnah sjunger den också:
Den är bra när hon sjunger den också, ellerhur Hilma? Jaa, det är den :) Vem var din favorit i Idol i år Hilma? Ööh...ingen aning, typ dom som du tycker? Ok, då tycker du Elin, Jay och Minnah :D xD Okeyy..xD Dom är bra ju! VARFÖR sa du inte det när jag frågade? Därför xD Haha då.

Jaja, jag kommer nog ha en sorts sak på sidan av bloggen, som ska heta "Nyheter bland pandavännerna" xD Det är nyheter från mina vänner i Panfu :) Bara så ni vet xD Hihi rolig mojäng xD Ska sätta dit den nu, see u! ♥ Hej dåå!!

3 kommentarer:

 1. Hej !! :D <3
  Jag ville bara säga att jag har en bloggstafett i min blogg & jag hoppas att du vill vara med i den! :D <3<3
  // HeyGirl!

  SvaraRadera
 2. Jaa vad kul att du vill vara med! :D
  Vi får se om det är någon annan som vill vara med :)<3<3<3
  Ha det så bra!
  HeyGirl :)

  SvaraRadera
 3. Pssst! [VISKAR] När s56k(ckens andra panda) har bytt namn, kan du skriva om henne i Nyheter bland vännerna då? Pleace!

  //cken och s56k!

  SvaraRadera

Kommentera gärna, men bara snälla kommentarer för annars godkänns dom inte av mig. Tack för att ni kommenterar! En sak till: Ni vet den dära saken som det står Välj profil på, klicka på den och välj Namn/Webbadress och skriv in erat namn och webbadress/blogg om ni har någon.

//Emmy_10