Och nej...jag heter varken Emmy eller Klara irl xDD

måndag 18 oktober 2010

Rymdsaga :D

Hej!
Jag har skrivit en rymdsaga i en kommentar på Panfubloggen i inlägget "Skriv historia på Panfu" där man kan skriva en första del i en rymdsaga :D Jag ställde ju förstås upp ;) Kamaria väljer ut en första del på söndag...eeh...läs på Panfubloggen istället, så får ni veta exakt vad ni ska göra.

Min kommentar/del blev iaf såhär:















Klicka på den för större storlek.

Jag råkade stava lite fel på näst sista raden, på "Vilket äventyr", det blev "Vilken äventyr" istället, oopsi xD men jag skrev en kommentar där det stog "PS. Jag menar “Vilket äventyr”, inte “Vilken äventyr” :oops:". Jag undrar vilken hon väljer ut, kanske min ;)

See you! :)

3 kommentarer:

 1. Hej Emmy_10!

  Ja vi får se på söndag! Spännande :)

  Eftersom vi har en länk till dig på Panfubloggen kan väl du länka till oss? Som vi skrev i bloggen häromdagen: http://blog.panfu.se/2010/10/14/4183/

  Håll höjd!

  Ella och Max

  SvaraRadera
 2. Hej Emmy_10! jag vill nämligen att du slutar att härma mig med i sist av inlägget att det är en bild på dig! så tyvär du måste sluta annars så måste jag tyvär skicka brev till panfu!


  //kraamiza100

  SvaraRadera
 3. Hej Kraamiza! Faktiskt så visste jag inte om att du hade en såndär bild, och dom är inte så lika heller.

  //Emmy_10 ♥

  SvaraRadera

Kommentera gärna, men bara snälla kommentarer för annars godkänns dom inte av mig. Tack för att ni kommenterar! En sak till: Ni vet den dära saken som det står Välj profil på, klicka på den och välj Namn/Webbadress och skriv in erat namn och webbadress/blogg om ni har någon.

//Emmy_10