Och nej...jag heter varken Emmy eller Klara irl xDD

lördag 4 september 2010

Absolut INTE klok!

Hej......titta:

Asså.....den dära Krucio är verkligen INTE KLOK!!! Nu har han förvandlat gåtmaskinen till sten! :( Jaa, jag håller med min panda!!!! Vem mer gör det!?


Nu försöker Kamaria leta efter en trollformel som hjälper.....jag ska gå till henne snart i biblioteket och HOPPAS att hon har hittat nån formel som hjälper!

//Klara

3 kommentarer:

 1. Jag fattar inte!! HUR kan han förvandla gåtmaskinen till sten!!!??? Hur sk man göra nu!!!??? Den där dumma, förfärliga, stengörande, mustaschlånge Krucio!!!! (xD) Det är så jobbigt att förvandla varje pryl som är till sten varje dag också, men nu är gåtmaskinen FÖRSTÖRD! Ska panfu bli grått och tråkigt eller!!??? :cry: :´(

  cken

  SvaraRadera
 2. Jag bryr mig inte över Krucio, Panfu personalen kommer ändå fixa så han blir besegrad. Så jag bara gör gåtmaskinen sen loggar ut. mest för sakens skull :D

  SvaraRadera
 3. Nej då, Panfu kommer ha kvar sina roliga saker och ting och färg och allt! Men, Krucio kommer ju bli förvandlad till barn och vi kommer få en ny pokopet Pingoo och så...så så det kommer gå bra (xD)

  Emmy_10 ♥

  SvaraRadera

Kommentera gärna, men bara snälla kommentarer för annars godkänns dom inte av mig. Tack för att ni kommenterar! En sak till: Ni vet den dära saken som det står Välj profil på, klicka på den och välj Namn/Webbadress och skriv in erat namn och webbadress/blogg om ni har någon.

//Emmy_10