Och nej...jag heter varken Emmy eller Klara irl xDD

onsdag 15 september 2010

KNÄPPT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nånting fel......

Hej!
Asså...nu när jag loggade in i Panfu, så stog Max och Ella i min koja. Det hade väl blivit nåt fel! Alltså det var som en nyare version av det som när man börjar Panfu! Att få sin guldjacka och det.
Dom sa ju en sak innan också, men jag tog inte kort på hela, alltså, allt som hände. Sen så gick jag till Penny i djungeln och då sa hon lite saker, det som hon sa förut när man börjar. Och sen så sa hon att jag skulle spela Fish'n'Fish!!!! Alltså att jag skulle testa det, men jag har ju spelat det många gånger. Och sen skulle jag ju gå till affären till en som heter Gonzo (han som var i presentaffären alltså). Ja då gick jag dit. Han sa lite saker, dom som ha sa förut ungefär och att jag skulle kolla på Lilis senaste kreationer och då menar han ju att titta i katalogen på typ dom senaste kläderna, dom som är längst fram alltså. Och sen så fick jag en del till jackan och så. Sen så skulle jag till San Franpanfu, men han sa att jag INTE skulle använda kartan denna gång, utan att jag kanske skulle hitta en genväg, och det är ju enkelt för jag har ju varit i Panfu länge. Ja, då gick jag dit. Då pratade jag med Momo, han såg lite annorlunda ut.Då sa han ungefär det somhan sa förut, och när han skulel spela den dära lilla trudelutten xD, så såg han ut såhär!Haha, roligt utséende va? xD Och sen så skulle jag ju gå till Proffesor Bookwoorm och pratade och han sa ungefär det som han sa förut. Men det var vääääldigt knäppt!! Och så fick jag jackan IGEN och soffan IGEN! Men jag bryr mig inte xD

3 kommentarer:

 1. Hej! Jag har två saker att säga.
  1. Så hände det för mig också!!
  2. Kan jag få blogga med dig lite någon gång?
  3. Kan du göra en header till mig?
  4. Hejdå.
  5. Från.
  6. Fiatpanda.
  7. PS. Det blev sju saker!!!
  8. Haha visst 8 saker!!

  SvaraRadera
 2. SV:

  Hej Fiatpanda! Tyvärr så blogagr jag inte med andra, men en header kan jag såå gärna göra åt dig! Vet du hur man lägger in den sen då? :)

  Emmy_10 ♫

  SvaraRadera
 3. Ska jag skriva hur jag vill att headern ska se ut i en kommentar eller hur? //Fiatpanda.

  SvaraRadera

Kommentera gärna, men bara snälla kommentarer för annars godkänns dom inte av mig. Tack för att ni kommenterar! En sak till: Ni vet den dära saken som det står Välj profil på, klicka på den och välj Namn/Webbadress och skriv in erat namn och webbadress/blogg om ni har någon.

//Emmy_10