Och nej...jag heter varken Emmy eller Klara irl xDD

måndag 6 september 2010

HUR KAN DETTA VARA MÖJLIGT!

Hej!
Kolla här, min blogg är med på omröstningen på Panfubloggen, men jag ligger SIST där!!!!! Fatta, SIST!! S-I-S-T!!!!! SIST! Men alla har ju enda tills på fredag att rösta, så jag kanske vinner.....Fast nää, Lomise kommer ju såklart att göra det typ...men jaja, hon förtjänar det i alla fall...jag har säkert en chans att vinna också :)

Typ två minuter senare:

...men ...men..jag refreshade (F5) nyss Panfubloggen, och då hade min blogg fått 10 röster!!! Så nu ligger den precis under Floras blogg!!! :D Flora har två röster mer än mig :) Men det är nära nu xD

Jaja, men i alla fall, här är en superbra låt som heter "Genom eld och vatten"...eller, det står "Final Fantasy-Genom eld och vatten-Sarek":Bra eller?? Jag älskar den iaf! :D Det dära Final Fantasy är nog själva videon, låten heter ju Genom eld och vatten, och typ dom som sjunger kallar sig Sarek typ.

//Emmy_10  ♫

2 kommentarer:

 1. Fin låt. :-) Ja, jag hoppas iaf att
  du vinner, du vet det där med blogg och så.
  För jag älskar din blogg! Jag läser den så
  ofta! Varje dag typ. Jag blev superglad
  första gången jag träffade dig (då hette
  du Klara_cool) och fick vara med på bloggen
  och nu är jag superglad är jag är vän med
  dig. :) xD

  cken (ett stort, stort fan)

  SvaraRadera

Kommentera gärna, men bara snälla kommentarer för annars godkänns dom inte av mig. Tack för att ni kommenterar! En sak till: Ni vet den dära saken som det står Välj profil på, klicka på den och välj Namn/Webbadress och skriv in erat namn och webbadress/blogg om ni har någon.

//Emmy_10