Och nej...jag heter varken Emmy eller Klara irl xDD

lördag 11 september 2010

Fantastic Pokopets

Hej!
I Panfu ska det vara en cirkus vid ladan där små Pokpets ska uppträda! (det har ni säkert hört innan, iaf jag) En gång i timmen uppträder "Fantastic Pokopets"! Såhär står det på Panfubloggen:

Stig på mina damer och herrar, pandor och pandinnor! Alla som är nyfikna och gillar pokopets!

Kom närmre och beskåda undret – Panfus första cirkus!
De kommande 3 dagarna kommer det att hända grejer minsann! Attraktioner, överraskningar, tricks och konster! Akrobatik, dans, jonglörer och lindansare likaså. Vi garanterar fantastisk spänning och dånande applåder! Helmet jonglerar med bollar, Woody sprutar eld, Tork dansar, Stella visar sina färgsprakande fjäderskrud! Allt detta och mycket, mycket mer när cirkusen “Fantastic Pokopets” öppnar portarna vid ladan. Showen går av stapeln varje hel timme.

Hi hi, det var ingen dålig presentation, Max!

Ja, tack. Det tog lång tid att öva in den! Men när något så fantastiskt som en cirkus händer måste den få en passande presentation i bloggen, inte sant? För alla oss som älskar pokopets är det här som en dröm som blir sann! Vi får hoppas de små liven inte har för mycket rampfeber bara…

Äsch, rampfeber hör ju till! Det ger bara rätt energi och spänning till uppträdandet.

Ja, om du säger det så… ja då måste de här uppträdandena vara något fantastiskt!


Håll höjd, och låt er förundras över pokopetsens cirkuskonster
Max och Ella

Ja, så stog det. :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera gärna, men bara snälla kommentarer för annars godkänns dom inte av mig. Tack för att ni kommenterar! En sak till: Ni vet den dära saken som det står Välj profil på, klicka på den och välj Namn/Webbadress och skriv in erat namn och webbadress/blogg om ni har någon.

//Emmy_10