Och nej...jag heter varken Emmy eller Klara irl xDD

söndag 5 september 2010

Oh no............

Hej!
Jag har INGEN aning om detta.....men....lite senare ikväll..typ kanske kl. 7 eller nåt......SÅ GÅR MITT GP I PANFU UT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bara kanske, inte helt säker....men ÄNDÅ!!!!!!!!! Fast jag har prylpaket och så, MEN ÄNDÅÅ!!!!!! OH NOOOOOO!!!! Jag hade helt glömt bort att det var den 5:e september idag, men jag kanske får köpa nytt gp om ett tag :D Men då kanske mamma säger att jag måste betala för mina egna pengar, men jag har ju inte direkt nåt kort att betala med :S Men ajja, det går bra ändå.......jag har ju prylpaketet xD


//Emmy_10 ^^

2 kommentarer:

  1. du mitt barnbarn emmy_10 jag blev gp en gång innan hade jag prylpaket inte för att göra dig ledsen men efter jag hade varit gp så kunde jag inte andvända mina prylpaket;( det kanske blir så för dig men det är inte för att vara dum!
    //ses din farmor pompomkitty

    SvaraRadera

Kommentera gärna, men bara snälla kommentarer för annars godkänns dom inte av mig. Tack för att ni kommenterar! En sak till: Ni vet den dära saken som det står Välj profil på, klicka på den och välj Namn/Webbadress och skriv in erat namn och webbadress/blogg om ni har någon.

//Emmy_10